BEL ONS DIRECT 0182 342 915

Voeg een bericht toe

Captcha Afbeelding


Elly de Zwart: Schilder- en reparatiewerk
Tijdens de afgelopen twee weken is door schildersbedrijf "Het Nieuwe Jasje" mijn huis (voor- en achterkant) geschilderd en ook het nodige reparatiewerk verricht. Ik ben hier zeer tevreden over. Alles is op en top gedaan. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

zaterdag 18 augustus 2018
Paula: Muren en plafonds
We hebben Hugo gevonden na het plaatsen van de klus op een offerte website. Hij reageerde snel en hij kwam snel persoonlijk langs om alles door te nemen. Duidelijke afspraken en een man van zijn woord. De muren en plafonds zijn heel netjes geschilderd en er is netjes gewerkt. Ook bij het maken van de kleur keuze zijn we goed geholpen. Het kleuradvies was heel professioneel en we zijn er heel tevreden over. We genieten nu dagelijks van de warme en comfortabele uitstraling van de woonkamer. Chapeau ! Ik zou een ieder Het nieuwe jasje van harte aanbevelen.

donderdag 14 december 2017
J Speksnijder: Tevreden klant
Rondom weer strak in de lak!! Keurig alles volgens afspraak uitgevoerd voor nette prijs. Prettige communicatie en samenwerking. Het nieuwe jasje...aanrader!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maandag 13 november 2017
Liliane Berk: hele huis strak in de verf! Chapeau!

In november vorig jaar kregen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Alles, van de bovenste nok tot het onderste hoekje, heeft Hugo en zijn team naar volle tevredenheid aangepakt. Niet alleen zijn ze vakmannen in verven, maar ook hebben zij oog voor details en werken ze oneffenheden weg die bijvoorbeeld door de stucadoor over het hoofd waren gezien. Als kers op de taart hadden wij een heel mooi en kostbaar behang, welke superstrak op de achterwand van de eetkamer is geplaatst. Er was altijd overleg en een hele prettige samenwerking. Als de buitenkant van ons huis geverfd wordt is er maar 1 adres, dat is Schildersbedrijf het Nieuwe Jasje!


maandag 23 januari 2017
Fam. Kramp: Het witten van muren en plafonds

Via via in contact gekomen met Hugo. Hij is iemand die zijn afspraken nakomt. Hij werkt netjes en voor een goede prijs. Wij zullen hem dan ook zeker aanbevelen. 


maandag 03 oktober 2016
 
Powered by Phoca Guestbook